Vem får bäst pris och vem säljer snabbast? Hemverket eller en traditionell mäklare.

Se intervjun med ekonomiforskaren från Göteborgs universitet…

+

Vi kan Skövde bäst! Tillsammans med bostadsägaren blir vi Skövdes bästa lag.

Att köpa hus, lägenhet, villa eller fritidshus i Skövde handlar inte bara om att köpa en bostad. Man köper ett hem där skall leva, bo och känna sig trygg. När du hittar en bostad i Skövde hos Hemverket kommer du också få tala med ägaren som tillsammans med oss som mäklare kommer ge dig en helt ny upplevelse.  "Hemverkets modell ger enligt en forskningsrapport ett högre slutpris så för oss handlar det inte om vilken mäklare som sålt flest utan att sälja bäst!"

  Fastighetsmäklare med kännedom om Skövde

  När du ska genomföra en bostadsförsäljning är det klokt att ta hjälp av någon som har erfarenhet och kunskap. Hemverket har den kunskapen och erfarenheten som krävs för att lyckas med en riktigt bra bostadsaffär. Vi har sålt bostäder i hela Sverige och tar ett fastarvode oavsett slutpriset på din bostad.

  Bo i Skövde

  Funderar du på att flytta till Skövde och söker en fastighetsmäklare? En mäklare som kan förmedla en lägenhet eller en villa till dig som vill hitta en bostad i Skövde. Skövde ligger mellan sjöarna Vänern och Vättern, med Mariestad, Skara, Hjo och Lidköping inom några mils omkrets. Västra Götalands län, där Skövde ligger, är ett stort län och sträcker ända till västkusten. Området där Skövde ligger utmärks av jordbrukslandskap omgivet av skog och åsar.

  Skövde med högskola, industri, handel och natur

  Skövde har en befolkning på närmare 40 000 i tätorten och många har sin arbetsplats på Volvo, inom högskolan och inom handeln. Sjukhuset KSS på orten är också en stor arbetsgivare. I utkanten av Skövde ligger berget Billingen, som är en omtyckt friluftsanläggning, med skidspår på vintern, strövområden och löpspår året om. I centrum finns många populära lunchrestauranger och ett välbesökt kulturhus, i en prisbelönt byggnad av arkitekt Hans-Erland Heineman. Vill du flytta hit och och vill ha hjälp så finns mäklare från Hemverket att vända sig till.

  Hemverket och Bostadsmarknaden i Skövde

  När man skall sälja bostad och välja mäklare i Skövde har man i dag många olika alternativ att fundera över. Att sälja utan mäklare är också något som passar en del, speciellt om man redan vet vem köparen är. Att köpa bostad i Skövde är däremot mycket enklare eftersom i stort sett allt som är till salu finns samlat på annonsplatser såsom hemnet.se.

  I dag finns det väldigt många fastighetsmäklare i Skövde så valet att anlita mäklare i Skövde kan upplevas som svårt och krångligt.

  Vad skall man tänka på och hur väljer man?

  Kom ihåg att en bostadsmäklare i Skövde men även på alla andra orter i vårt land har en helt annan roll än tidigare. Den största skillnaden är att köparna inte kommer från den mäklare du anlitar, utan kommer direkt från digitala annonser från bostadssajter eller social medier. Alla mäklare annonserar på samma annonsplatser. Vilket innebär att samma kunder kommer hitta din bostad oavsett vilka du anlitar för att får din bostad såld. Om du säljer utan mäklare i Skövde har man inte tillgång till dessa viktiga annonsplatser där alla köparna befinner sig.

  Du kommer alltså troligen inte få fler kunder bara för att du väljer en mäklare som sålt mest. I dag finns otroligt mycket information om bostadsmarknaden i Skövde tillgängligt för alla. Det innebär att mäklarens kunskap om bostadspriser i Skövde m.m. inte är något som bara mäklaren har tillgång till. Allt finns nu tillgängligt för både köpare och säljare. Med det som bakgrund kan valet av mäklare i Skövde mer baseras på mäklarens arbetsmodell och mäklararvode.

  Hemverkets mäklare i Skövde

  Våra mäklare har har sålt både hus, lägenheter och tomter. Vi arbetar lokalt och är experter på den lokala bostadsmarknaden i Skövde. Därför är det ett perfekt alternativ för dig som ska sälja bostad i Skövde. Hemverkets mäklare har inte bara sålt hus utan över 16.000 olika objekt i Sveriges alla kommuner. Hemverkets mäklare i Skövde har en arbetsmodell som innebär att du som äger bostaden tar hand om visningen medans din mäklare tar hand om allt annat, så som juridik och avtalsskrivning. Arbetsmodellen innebär att du betalar ett mycket lägre mäklararvode men också en större frihet att göra dina visningar när det passar dig och dina köpare bäst. Hemverket i Skövde har också ett stort antal referenskunder som du alltid har möjlighet att tala med för att höra hur de upplevt jobbet som våra mäklare i Skövde utfört.

  Stockholm Uppsala Södermanland Östergötland Jönköping Kronoberg Kalmar Gotland Blekinge Skåne Halland Västra Götaland Värmland Örebro Västmanland Dalarna Gävleborg Västernorrland Jämtland Västerbotten Norrbotten

  Klicka på kartan och se efter!

  Ring våra kunder

  Utöver omdömen ger vi dig tillgång våra kunder som referenser. Vad kan bli mer ärligt än att tala direkt med de som använt oss. Välj fritt bland hundratals personer som alla har sålt med oss runt om i Sverige.

  Ring oss på 0770-81 00 38 så hjälper vi dig med kontaktuppgifter.