Vem får bäst pris och vem säljer snabbast? Hemverket eller en traditionell mäklare.

Se intervjun med ekonomiforskaren från Göteborgs universitet…

+

Vi kan Kiruna bäst! Tillsammans med bostadsägaren blir vi Kirunas bästa lag.

Att köpa hus, lägenhet, villa eller fritidshus i Kiruna handlar inte bara om att köpa en bostad. Man köper ett hem där skall leva, bo och känna sig trygg. När du hittar en bostad i Kiruna hos Hemverket kommer du också få tala med ägaren som tillsammans med oss som mäklare kommer ge dig en helt ny upplevelse.  "Hemverkets modell ger enligt en forskningsrapport ett högre slutpris så för oss handlar det inte om vilken mäklare som sålt flest utan att sälja bäst!"

  Finn en mäklare i Kiruna, gruvstaden med ishotell

  Kiruna började som en gruvstad och grundades så sent som år 1900. Än idag är gruvbrytningen fortfarande viktig, i Kiirunavaara finns den enda gruvan som fortfarande är i drift och där bryter man järnmalm. Ishotellet i Jukkasjärvi är en populär sevärdhet med sina rum byggda helt av is och isformationer, men det gäller att vara varmt klädd för det kyliga besöket. Och bara fem mil utanför Kiruna så ligger också Esrange, Sveriges enda rymdbas.

  Mycket natur att uppleva

  Kiruna ligger i Kiruna kommun som har 22 675 invånare. Länet är Norrbotten och städer som finns nära är Jokkmokk, som varje år har en välbesökt marknad, och Gällivare, som också är en gruvstad. Även om avstånden kan vara lite långa så finns det naturupplevelser som väger upp. Eller vad sägs om att få se Kebnekaise som är Sveriges största berg, eller besöka Treriksröset – stället där Sverige, Norge och Finland möts. Abisko nationalpark finns också i närheten, och både Abisko och Kiruna levererar strålande norrsken under vintrarna. Under sommarnätterna får du uppleva den magiska midnattssolen. Om Kiruna känns som platsen för dig så tveka inte, en mäklare från Hemverket finns nära till hands.

  Hemverket och Bostadsmarknaden i Kiruna

  När man skall sälja bostad och välja mäklare i Kiruna har man i dag många olika alternativ att fundera över. Att sälja utan mäklare är också något som passar en del, speciellt om man redan vet vem köparen är. Att köpa bostad i Kiruna är däremot mycket enklare eftersom i stort sett allt som är till salu finns samlat på annonsplatser såsom hemnet.se. I dag finns det väldigt många fastighetsmäklare i Kiruna så valet att anlita mäklare i Kiruna kan upplevas som svårt och krångligt.

  Vad skall man tänka på och hur väljer man?

  Kom ihåg att en bostadsmäklare i Kiruna men även på alla andra orter i vårt land har en helt annan roll än tidigare. Den största skillnaden är att köparna inte kommer från den mäklare du anlitar, utan kommer direkt från digitala annonser från bostadssajter eller social medier. Alla mäklare annonserar på samma annonsplatser. Vilket innebär att samma kunder kommer hitta din bostad oavsett vilka du anlitar för att får din bostad såld. Om du säljer utan mäklare i Kiruna har man inte tillgång till dessa viktiga annonsplatser där alla köparna befinner sig. Du kommer alltså troligen inte få fler kunder bara för att du väljer en mäklare som sålt mest. I dag finns otroligt mycket information om bostadsmarknaden i Kiruna tillgängligt för alla. Det innebär att mäklarens kunskap om bostadspriser i Kiruna m.m. inte är något som bara mäklaren har tillgång till. Allt finns nu tillgängligt för både köpare och säljare. Med det som bakgrund kan valet av mäklare i Kiruna mer baseras på mäklarens arbetsmodell och mäklararvode.

  Hemverkets mäklare i Kiruna

  Våra mäklare har har sålt både hus, lägenheter och tomter. Vi arbetar lokalt och är experter på den lokala bostadsmarknaden i Kiruna. Därför är det ett perfekt alternativ för dig som ska sälja bostad i Kiruna. Hemverkets mäklare har inte bara sålt hus utan över 16.000 olika objekt i Sveriges alla kommuner. Hemverkets mäklare i Kiruna har en arbetsmodell som innebär att du som äger bostaden tar hand om visningen medans din mäklare tar hand om allt annat, så som juridik och avtalsskrivning. Arbetsmodellen innebär att du betalar ett mycket lägre mäklararvode men också en större frihet att göra dina visningar när det passar dig och dina köpare bäst. Hemverket i Kiruna har också ett stort antal referenskunder som du alltid har möjlighet att tala med för att höra hur de upplevt jobbet som våra mäklare i Kiruna utfört.
  Stockholm Uppsala Södermanland Östergötland Jönköping Kronoberg Kalmar Gotland Blekinge Skåne Halland Västra Götaland Värmland Örebro Västmanland Dalarna Gävleborg Västernorrland Jämtland Västerbotten Norrbotten

  Klicka på kartan och se efter!

  Ring våra kunder

  Utöver omdömen ger vi dig tillgång våra kunder som referenser. Vad kan bli mer ärligt än att tala direkt med de som använt oss. Välj fritt bland hundratals personer som alla har sålt med oss runt om i Sverige.

  Ring oss på 0770-81 00 38 så hjälper vi dig med kontaktuppgifter.