Vem får bäst pris och vem säljer snabbast? Hemverket eller en traditionell mäklare.

Se intervjun med ekonomiforskaren från Göteborgs universitet…

+

Vi kan Höganäs bäst! Tillsammans med bostadsägaren blir vi Höganäss bästa lag.

Att köpa hus, lägenhet, villa eller fritidshus i Höganäs handlar inte bara om att köpa en bostad. Man köper ett hem där skall leva, bo och känna sig trygg. När du hittar en bostad i Höganäs hos Hemverket kommer du också få tala med ägaren som tillsammans med oss som mäklare kommer ge dig en helt ny upplevelse.  "Hemverkets modell ger enligt en forskningsrapport ett högre slutpris så för oss handlar det inte om vilken mäklare som sålt flest utan att sälja bäst!"

  Höganäs en del av världen

  Orten är kanske mest känd för sin keramik som numera är känd i hela världen. Men man skulle också kunna säga att Höganäs har mångfalden från hela världen i sin natur, med det dramatiska kustlandskapet, de vackra bergen och de djupa skogarna. Det är ibland svårt att förstå närheten till Helsingborg som ligger ca 25 km bort, Bålstad 42 km och Landskrona 50 km, när man befinner sig i de djupa skogarna.

  Kullabygden - magiskt naturreservat med vingårdar

  Att befinna sig långt borta från det moderna och vara ett med naturen är magi, när ögonen får vila på allt det vackra som naturen har att erbjuda. Samtidigt som man ibland passerar byar med känslan av medeltid. Med sina långa sommardagar och de svala nätterna är platsen perfekt för något i Sverige så ovanligt som vinodling. Här kan man gå på vinprovning och smaka sorter som vunnit priser internationellt. För den som vill prova lyckan som vinproducent kan Hemverkets mäklare hjälpa till med att hitta den perfekta gården.

  Hemverket och Bostadsmarknaden i Höganäs

  När man skall sälja bostad och välja mäklare i Höganäs har man i dag många olika alternativ att fundera över. Att sälja utan mäklare är också något som passar en del, speciellt om man redan vet vem köparen är. Att köpa bostad i Höganäs är däremot mycket enklare eftersom i stort sett allt som är till salu finns samlat på annonsplatser såsom hemnet.se. I dag finns det väldigt många fastighetsmäklare i Höganäs så valet att anlita mäklare i Höganäs kan upplevas som svårt och krångligt.

  Vad skall man tänka på och hur väljer man?

  Kom ihåg att en bostadsmäklare i Höganäs men även på alla andra orter i vårt land har en helt annan roll än tidigare. Den största skillnaden är att köparna inte kommer från den mäklare du anlitar, utan kommer direkt från digitala annonser från bostadssajter eller social medier. Alla mäklare annonserar på samma annonsplatser. Vilket innebär att samma kunder kommer hitta din bostad oavsett vilka du anlitar för att får din bostad såld. Om du säljer utan mäklare i Höganäs har man inte tillgång till dessa viktiga annonsplatser där alla köparna befinner sig. Du kommer alltså troligen inte få fler kunder bara för att du väljer en mäklare som sålt mest. I dag finns otroligt mycket information om bostadsmarknaden i Höganäs tillgängligt för alla. Det innebär att mäklarens kunskap om bostadspriser i Höganäs m.m. inte är något som bara mäklaren har tillgång till. Allt finns nu tillgängligt för både köpare och säljare. Med det som bakgrund kan valet av mäklare i Höganäs mer baseras på mäklarens arbetsmodell och mäklararvode.

  Hemverkets mäklare i Höganäs

  Våra mäklare har har sålt både hus, lägenheter och tomter. Vi arbetar lokalt och är experter på den lokala bostadsmarknaden i Höganäs. Därför är det ett perfekt alternativ för dig som ska sälja bostad i Höganäs. Hemverkets mäklare har inte bara sålt hus utan över 16.000 olika objekt i Sveriges alla kommuner. Hemverkets mäklare i Höganäs har en arbetsmodell som innebär att du som äger bostaden tar hand om visningen medans din mäklare tar hand om allt annat, så som juridik och avtalsskrivning. Arbetsmodellen innebär att du betalar ett mycket lägre mäklararvode men också en större frihet att göra dina visningar när det passar dig och dina köpare bäst. Hemverket i Höganäs har också ett stort antal referenskunder som du alltid har möjlighet att tala med för att höra hur de upplevt jobbet som våra mäklare i Höganäs utfört.
  Stockholm Uppsala Södermanland Östergötland Jönköping Kronoberg Kalmar Gotland Blekinge Skåne Halland Västra Götaland Värmland Örebro Västmanland Dalarna Gävleborg Västernorrland Jämtland Västerbotten Norrbotten

  Klicka på kartan och se efter!

  Ring våra kunder

  Utöver omdömen ger vi dig tillgång våra kunder som referenser. Vad kan bli mer ärligt än att tala direkt med de som använt oss. Välj fritt bland hundratals personer som alla har sålt med oss runt om i Sverige.

  Ring oss på 0770-81 00 38 så hjälper vi dig med kontaktuppgifter.