Du är expert på ditt hem, vi är experter på hur man säljer det

Imre Marton, Grundare

Det moderna sättet att sälja bostad

Med Hemverket får du inte bara en ansvarig mäklare, utan även ett team av specialister som samarbetar om att sälja din bostad till bästa möjliga pris. Här är ett av våra team:

Hemverkets idé:

Ingen kan ditt hem bättre än du

Det är ganska enkelt egentligen. Att det är du som känner ditt hem allra bäst. Som vet var eftermiddagssolen värmer mest. Vilka väggar som är bärande. Eller hur spjället i öppna spisen bör stå. Ja, det är du – och ingen annan – som sitter på tipsen och hemligheterna.

Sedan kommer själva försäljningen, men den är vi experter på. Medan du gör allt det roliga, tar vi hand om det krångliga – med budgivningar, blanketter och kontrakt. Det hela är som sagt ganska enkelt. Du kan ditt hem, och vi vet hur man säljer det.

Ska du sälja och vill veta mer?

Att köpa bostad via Hemverket

Tänk dig att du faktiskt får träffa ägaren till bostaden du är intresserad av. Som köpare får du all den extra information som en vanlig mäklare sällan samlar på sig. Vi brukar få höra att allt känns enkelt, tryggt och ärligt, och det är precis så vi vill att det ska vara.

I övrigt är vi ju som vilken mäklare som helst, och håller i både budgivning och kontraktsskrivning. Med den lilla skillnaden att våra köpare vet exakt vad de köper.

Bostäder som Hemverket säljer är alltid tillgängliga på alla stora bostadsportaler i Sverige

9 av 10 köpare vill träffa dig

Enligt en undersökning med 1500 svenskar av analysföretaget Inizio, så tycker 91% att du som säljer din bostad är bäst på att svara på frågor om bostaden, reparationer, grannar, närområdet etc?

9 av 10 säljare tänker som du

Enligt undersökningen kan 87% tänka sig att hålla i visningen av bostadsägare som tidigare sålt en bostad både med och utan mäklare. Ett genomsnittsarvode i Sverige är idag runt 70 000 kronor, vilket innebär att man sparar runt 50 000 kronor eller mer om man väljer att använda Hemverket som tar ett fast arvode på 20 000 kronor. Läs hela undersökningen här.

Bättre betalt med Hemverkets förmedlingsmetod enligt forskningsstudie

Enligt en forskningsstudie utförd av en grupp professorer på universitet i Göteborg och Holland har man kommit fram till att Hemverkets förmedlingsmetod ger i genomsnitt 2,7% högre pris.

Med Hemverkets låga arvode innebär det ca 151 000 SEK mer för våra kunder, jämfört med en traditionell mäklare vid en försäljning av en bostad med ett utgångspris på 3 mkr.*

* Beräkningen baseras på ett snittarvode på 3% för en traditionell mäklare.

Läs hela studien här.

Vill du endast ha hjälp med avtalsskrivningen?

Alltid bra ränta utan att förhandla.

Bli en av Sveriges nöjdaste bolånekunder du också!